Hallo!


L_008

Hallo! Ik ben Lisette den Hollander, geboren in het jaar 1980 en samenwonend in Dordrecht.

Ik ben het gezicht achter Lizz fotografie. Mijn vrienden noemen mij vaak Lis, vandaar ik gekozen heb voor de naam Lizz fotografie. Het mooiste aan fotograferen vind ik dat je momenten even kunt bevriezen, een herinnering maken die je misschien wel zou vergeten als je er geen beeld van zou hebben!

In portretten wil ik het mooiste van jou naar bovenhalen, dat ene covershot maken, die “wauw ben ik dat” reactie ontvangen en bij elke klik weer een mooi beeld maken. Ik heb een liefde voor zwart wit fotografie, omdat het voor mij krachtig en tijdloos is. Mijn inspiratie komt vaak vanuit een gevoel of details die mij opvallen waardoor er een beeld bij mij ontstaat wat ik dan verder ga uitwerken.

Verder is het grootste deel van mijn hart is gevuld met de liefde voor mijn 2 dochters. Ik vind het heerlijk om naar hun verhalen en opmerkingen te luisteren over hoe hun het leven ervaren en ontdekken. Ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn vriend, waar ik echt mijn soul mate in gevonden heb.  Samen door een stadje lopen, een terrasje pakken of gezellig lunchen samen kan ik echt van genieten, maar ook van de kleine simpele dingen zoals samen heerlijk een avondje Netflixen op de bank. Je kan mij blij maken met een warme mok groene thee en chocola (al geniet ik daar soms net iets teveel van).

error: Content is protected !!