Over mij

Een foto is tegenwoordig zo gemaakt, met de smartphone. In een paar klikken heb jij een heleboel foto’s van alles om je heen. Maar vaak verdwijnen veel van die beelden in het archief tussen alle andere foto’s. En sommige foto’s zijn het gewoon waard voor een prominenter plekje in jouw leven.

Als zwangerschapsfotograaf wil ik graag samen met jou deze bijzondere periode vastleggen. Jou in jouw volle kracht en schoonheid fotograferen. We maken samen beelden waar jij trots op kunt zijn. Beelden waarop jij straalt. Beelden waarop jij jezelf bent. Deze bijzondere periode verdient een mooi, puur en tijdloos portret van jou!

”Ik had mezelf toen graag voor mijn lens gehad, maar dat is nu mijn motivatie om samen met jou een hele bijzondere portretsessie te maken!”

Waarom zwangerschapsfotografie?

Ik vind persoonlijk dat er niets mooiers bestaat dan een zwangere vrouw. Ik vind zwanger zijn zo ontzettend bijzonder en ik hou van die mooie ronde buiken. Maar ik weet ook als geen ander dat zwanger zijn niet altijd over rozen gaat en dat je je zo af en toe ook best onaantrekkelijk kunt voelen of kan balen van al die kwaaltjes die je goed dwars kunnen zitten.

Ik heb sinds mijn 20ste diabetes type 1 en toen ik graag een gezin wilde beginnen, moest ik aan allerlei eisen voldoen om groen licht te krijgen van mijn internist. Deze periode vond ik heel zwaar, maar toen het lukte om zwanger te worden kreeg ik ook aardig wat voor mijn kiezen. Mijn twee zwangerschappen waren daardoor niet makkelijk en niets was vanzelfsprekend.

Tijdens mijn zwangerschappen was ik zo gefocust op mijn diabetes en om mijn zwangerschappen tot het einde te mogen dragen dat ik er helemaal niet bij stil stond om een blijvende herinnering van die periode te maken. Ik heb wel een paar kiekjes die genomen zijn met mijn telefoon, maar geen mooie portretserie.

En oh, wat vind ik dat nu jammer! Mijn meiden worden ouder en gaan nu vragen stellen over de tijd dat ze in mijn buik zaten. Ik kan ze daar van alles over vertellen, maar wat had ik ze dolgraag een mooi portret van mezelf laten zien waar ik trots was op mijn buik.

Mijn doel is, dat wanneer jij jezelf terug ziet op de foto’s die wij samen gemaakt hebben, jij jezelf ziet zoals ik dat doe. Op en top vrouwelijk, in je kracht, trots op je lijf die veranderingen doormaakt om jullie kindje in jouw buik te laten groeien. Hoe bijzonder is dat!

”Mijn doel is om jouw jezelf te laten zien zoals ik dat doe.”

Wie is Lisette?

Naast mijn werk als fotograaf wat ik met veel liefde doe, ben ik moeder van 2 heerlijke dochters. Ik luister graag naar hun verhalen en opmerkingen, over hoe zij het leven ervaren en ontdekken. Woon ik samen met mijn lief, meiden en onze kat Sam in Dordrecht. Hou ik van keuvelen in en om het huis, al word mijn vriend er soms gek van dat ik alles weer wil omgooien of een ander kleurtje op de muur wil. Als ik een momentje voor mijzelf kan vinden vind ik het leuk om een DIY projectje te doen. Maar ik kan ook heel lui zijn en genieten van een filmpje of serie op de bank met een grote mok groene thee en chocola. Al geniet ik van die chocola soms net iets teveel ;-).

Ik hoop dat ik iets voor jou kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op en dan spreken we elkaar snel!

error: Content is protected !!