Over mij

Let’s meet…

Ik ben geboren in het jaar 1980 en woon met mijn vriend en 2 dochters in Dordrecht. Ik heb sinds mijn 20ste diabetes type 1 en daar heb ik een kleine haat en liefde mee, net als mijn gewicht blijft het een eeuwige struggle. Ik keuvel graag in en om het huis, ik hou ervan als het thuis gezellig is en kan dan ook regelmatig dingen verplaatsen of veranderen. Als ik een momentje voor mijzelf kan vinden vind ik het ook erg leuk om een DIY projectje te doen.

Als ik iets in mijn hoofd heb dan moet dat ook vaak gelijk, maar helaas werkt dat niet altijd zo. Ik hou van casual kleding, maar vind het ook leuk om me af en toe op te dossen voor een feestje. Ik kan absoluut niet op hakken lopen en er staan dan alleen maar gympen in mijn schoenenkast, maar zomers loop ik het liefst lekker op mijn blote voeten. De zondagen zijn voor mij echt relax dagen waarin ik lekker lui kan zijn en me goed kan vermaken op de bank met Netflix en een grote mok groene thee.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn kids en lief. Ik kan erg genieten van een heerlijke lunch buiten de deur met mijn lief of lekker bijkletsen met een paar vriendinnen.

”Ik had mezelf toen graag voor mijn lens gehad, maar dat is nu mijn motivatie om samen met jou een hele bijzondere portretsessie te maken!”

Waarom zwangerschapsfotografie?

Ik vind persoonlijk dat er niets mooiers bestaat dan een zwangere vrouw. Ik vind zwanger zijn zo ontzettend bijzonder en ik hou van die mooie ronde buiken. Maar ik weet ook als geen ander dat zwanger zijn niet altijd over rozen gaat en dat je je zo af en toe ook best onaantrekkelijk kunt voelen of kan balen van al die kwaaltjes die je goed dwars kunnen zitten.

Ik heb sinds mijn 20ste diabetes type 1 en toen ik graag een gezin wilde beginnen, moest ik aan allerlei eisen voldoen om groen licht te krijgen van mijn internist. Deze periode vond ik heel zwaar, maar toen het lukte om zwanger te worden kreeg ik ook aardig wat voor mijn kiezen. Mijn twee zwangerschappen waren daardoor niet makkelijk en niets was vanzelfsprekend.

Tijdens mijn zwangerschappen was ik zo gefocust op mijn diabetes goed te managen dat ik er helemaal niet bij stil stond om een blijvende herinnering van die periode te maken. En oh, wat vind ik dat nu jammer! Mijn meiden worden ouder en gaan nu vragen stellen over de tijd dat ze in mijn buik zaten. Ik kan ze daar van alles over vertellen, maar wat had ik ze dolgraag een mooi portret van mezelf laten zien waar ik trots was op mijn buik.

Als zwangerschapsfotograaf is mijn doel om jou in jouw volle kracht en schoonheid te fotograferen tijdens deze bijzondere periode. Beelden waarop jij straalt. Beelden waarop jij jezelf bent. Hoe bijzonder is deze periode? Jouw lichaam die veranderingen doormaakt om jullie kindje in jouw buik te laten groeien. Dat verdient een mooi, puur en tijdloos portret van jou!

”Mijn doel is om jouw jezelf te laten zien zoals ik dat doe.”

Ik hoop dat ik iets voor jou kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op en dan spreken we elkaar snel!

error: Content is protected !!