Over mij

Een foto is zo gemaakt, zeker nu met de komst van de smartphone. In een paar klikken heb jij een heleboel foto’s van alles om je heen. Maar als je nu terugkijkt, verdwijnen veel van die beelden in het archief tussen alle andere foto’s. Foto’s van de kinderen, foto’s van toen je zwanger was of op het moment dat jij vol trots achter jouw bureau zit, omdat je net als ondernemer aan de slag bent gegaan. 

Als portretfotograaf wil ik jou graag in jouw volle kracht en schoonheid fotograferen. Een bijzonder moment dat we samen vastleggen om een levensfase te herinneren. We maken samen beelden waar jij trots op kunt zijn. Beelden waarop jij straalt. Beelden waarop jij jezelf bent. Naast ’gewone’ portretten, ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie. Eén van de meest bijzondere dingen die ik doe.

”Ik had mezelf toen graag voor mijn lens gehad, maar dat is nu mijn motivatie om samen met jou een hele bijzondere portretsessie te maken!”

Waarom zwangerschapsfotografie?

Uit eigen ervaring weet ik dat een zwangerschap niet vanzelfsprekend is. Ik heb diabetes type 1 en toen ik graag een gezin wilde beginnen, moest ik toestemming krijgen van mijn internist. Voordat ik mocht proberen om zwanger te worden, moest ik een aantal maanden zorgen voor de perfecte bloedsuikerwaarden. Pas toen kreeg ik groen licht om het te proberen. Mijn twee zwangerschappen waren daardoor niet makkelijk en niets was vanzelfsprekend.

Ik heb zelf weinig foto’s van de tijd dat ik zwanger was en al helemaal geen mooie portretserie. Ik stond er tijdens die 9 maanden niet zo bij stil om het vast te leggen, mijn focus lag voornamelijk op altijd een goede bloedsuikerwaarde te hebben. Maar oh, wat vind ik dat nu jammer! Mijn meiden worden ouder en gaan nu vragen stellen over de tijd dat ze in mijn buik zaten. Ik kan ze daar van alles over vertellen, maar wat had ik ze dolgraag een mooi portret van mezelf laten zien waar ik trots was op mijn buik.

”Ik wil momenten vastleggen om bijzondere levensfasen te herinneren”

Wie is Lisette den Hollander?

Inmiddels is mijn hart, naast fotografie, gevuld met de liefde voor mijn twee dochters. Ik vind het heerlijk om naar hun verhalen en opmerkingen te luisteren, over hoe zij het leven ervaren en ontdekken. Verder ben ik tot over mijn oren verliefd op mijn vriend, in wie ik echt mijn soul mate gevonden heb. Op vrije momenten ga ik graag op pad met mijn gezin, maar kan ik ook erg genieten van de kleine simpele dingen. Netflixen op de bank, een grote mok groene thee en chocola, daar maak je mij een heel gelukkig mens mee. Al geniet ik van die chocola soms net iets teveel ;-).

Ik hoop dat ik iets voor jou kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op en dan spreken we elkaar snel!

error: Content is protected !!