Over mij

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site.

Mijn naam is Lisette den Hollander, portretfotograaf en ik ben gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie. Drie jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Mooie beelden maken met fotografie is wat ik het liefste doe, waar ik elke keer weer vrolijk en enthousiast van word.

Waarom zwangerschapsfotografie? Omdat ik dit een hele bijzondere tijd vind. Ik wil vrouwen laten zien hoe mooi en krachtig ze in deze periode zijn. Mijn stijl is intiem, stijlvol, tijdloos en met een vleugje magazine style.  Ik heb een liefde voor zwart-wit fotografie, omdat het voor mij staat voor krachtig en tijdloos. Mijn inspiratie komt vaak vanuit een gevoel of details die mij opvallen waardoor er een beeld bij mij ontstaat wat ik dan verder ga uitwerken.

Verder is het grootste deel van mijn hart gevuld met de liefde voor mijn 2 dochters. Ik vind het heerlijk om naar hun verhalen en opmerkingen te luisteren over hoe hun het leven ervaren en ontdekken. Ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn vriend, waar ik echt mijn soul mate in gevonden heb.  In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin, maar ik kan ook erg  genieten van de kleine simpele dingen zoals een avondje Netflixen op de bank. Je kan mij blij maken met een grote mok groene thee en chocola (al geniet ik daar soms net iets teveel van).

Kijk lekker verder op mijn website. Zou je ook graag een fotoshoot willen; een portret, een zwangerschapsportret, een motherhood portret of een zakelijke reportage? Laat dan bij contact een berichtje achter. Wie weet tot snel!

Liefs, Lisette den Hollander

error: Content is protected !!