Zwangerschapsportretten

Zwangerschapsshoot

Wat leuk! Jullie verwachten een kindje. Gefeliciteerd!

Ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website en intresse heb in een zwangerschapsshoot. Dit zullen bijzondere 9 maanden zijn jouw, je lichaam zal veranderingen ondergaan en dat kan je soms best onzeker maken, maar omarm jouw vrouwelijkheid. Wees trots op jouw krachtige lichaam dat nu zo hard werkt om een klein nieuw mensje te laten groeien in jouw buik!

The value of a moment is felt the second it becomes a memory

Alle aandacht voor jou!

De zwangerschapsshoot draait helemaal om jou! Het is echt even een momentje voor jou. Vind je het best spannend om voor de camera te staan? Dat hoeft echt niet. Voor de shoot spreken we elkaar al en leren we elkaar al een beetje kennen. We bespreken wat jij fijn vindt, wat je mooi vindt en vanuit daar gaan we samen kijken wat we nodig hebben om dat mooie beeld van jou te maken. Ik maak een moodboard zodat je alvast een beetje kan zien wat ons uitgangspunt zal zijn voor de shoot. Tijdens de shoot zal ik jou begeleiden van begin tot eind, in poses, waar je je armen kunt laten en waar je het beste kunt kijken. Het is ook echt niet verplicht om jouw blote buik te laten zien, als je dat niet wilt. Voel jij je prettiger met een (strak) shirt of een leuke jurk is dat ook goed. We maken echt samen de beelden.

Misschien denk je nu, leuk ik wil ook een zwangerschapsshoot doen, maar ik heb nog alle tijd om de shoot te boeken. Maar ook al klinkt 9 maanden erg lang, ze zijn zo voorbij. Vaak weet je ook pas dat je zwanger bent als je al 1 maandje op weg bent of vertel je het je vrienden en familie pas na 3 maanden. Daarom raad ik jou aan om de zwangerschapsshoot echt voor jezelf in te plannen en te boeken. Zo weet je zeker dat je nog een plekje hebt en heb je iets om naar uit te kijken.

Tussen de 30 en 35 weken heeft jouw buik een mooie ronde vorm en laat zich goed fotograferen. In deze weken voel jij je nog redelijk fit, daarom is dit een goede periode om een zwangerschapsshoot in te plannen.

Studio of Lifestyle

Voor de zwangerschapsshoot kan je kiezen voor een studio shoot of Lifestyle shoot.

Met een studio shoot bouw ik een kleine setting op met een achtergrondsysteem en kan je kiezen voor een kleur achtergrondrol. Ik fotografeer jou dan echt in portretstijl. Deze shoot kan bij mij in de studio.

Met een lifestyle shoot kom ik naar jouw huis. Ik ga jou fotograferen in jouw eigen vertrouwde omgeving. Denk daarbij aan je slaapkamer, kinderkamer, een knus hoekje of mooi voor je raam. Ik kan hierbij ook mooi spelen met hoe het licht in jouw woning valt. Wil je liever een lifestyle shoot op een buitenlocatie? Dan kunnen we dit ook zeker bespreken.

Voor mij was de zwangerschapsshoot iets heel kwetsbaars. Met je ‘nieuwe’ rode lijf voor de camera. Het maakte me best wel zenuwachtig, maar eenmaal voor de lens bij Lisette wist zij mij zoveel vertrouwen te geven! Een hele ontspannen ochtend, met een prachtig resultaat. Een onbetaalbare herinnering aan die bijzondere zwangere tijd.

Christien
Zwangerschapsfotografie

Studio Zwangerschapsshoot| € 250,=

 • Een fotosessie voor 1 persoon.
 • Voorbereidingsgesprek.
 • Een fotosessie van 1 tot 1,5 uur met mijn creativiteit en foto- nabewerking.
 • Mogelijkheid voor het wisselen van outfits.
 • De mooiste foto’s worden door mij geselecteerd en bewerkt in kleur of zwart-wit.
 • Factuur ontvang je van mij in week van de shoot.
 • De foto’s worden binnen 2 weken na het betalen van de factuur aangeleverd in een persoonlijke online gallery.

Mijn zwangerschapsshoot bij Lisette was een ontzettend gezellige middag. Lisette is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Ze heeft goede ideeën, is professioneel en levert uitstekend werk. Mijn foto’s zijn werkelijk prachtig geworden! Daarnaast is zij een fijn mens en ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Aanrader!

Sandra
Zwangerschapsfotografie

Lifestyle Zwangerschapsshoot | € 250,=

 • Een fotosessie van 1 persoon.
 • Voorbereidingsgesprek.
 • Een fotosessie van 1 tot 1,5 uur met mijn creativiteit en foto- nabewerking.
 • Mogelijkheid voor het wisselen van outfits.
 • De mooiste foto’s worden door mij geselecteerd en bewerkt in kleur of zwart-wit.
 • Factuur ontvang je van mij in week van de shoot.
 • De foto’s worden binnen 2 weken na het betalen van de factuur aangeleverd in een persoonlijke online gallery.
 • Exclusief eventuele locatie kosten.

De zwangerschapsshoot met Lisette was een hele fijne ervaring! Lisette begreep vanaf het begin wat mijn ideeen waren en vond een prachtige locatie. De dag zelf was ontspannen, gezellig, professioneel en het resultaat in één woord: prachtig!

Inge

Ik maak gebruik van de KOR en bereken om die reden per 1-4-2020 géén BTW. De prijzen zijn exclusief € 0,39 per km, vanaf 5 km buiten Dordrecht en eventuele parkeerkosten. Bij een boeking van een fotoshoot ga je akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, tenzij vooraf anders is afgesproken.

error: Content is protected !!