Zwangerschapsportretten

Zwangerschapsshoot

Hoera, je verwacht een kindje!

Ontzettend leuk dat je hier bent, dit betekent dat je benieuwd bent naar hoe het zou zijn om jezelf te laten fotograferen in deze bijzondere periode van jouw leven. Je bent zo krachtig en mooi. Hoe prachtig zou het zijn om een herinnering te hebben aan deze fase, waarin jouw lichaam zichtbaar transformeert met een nieuw leven in jou?

Alle aandacht voor jou

In deze digitale wereld met smartphones en toegankelijke goede camera’s, zou je de waarde van een extra bijzondere foto vergeten. De foto waarin jij centraal staat. En ook al is dat soms spannend, maar omarm jouw vrouwelijkheid met al haar imperfecties. Wees trots op jouw krachtige lichaam dat jou zoveel biedt.

Ik begeleid jou tijdens de fotoshoot van begin tot eind. Denk hierbij aan poses, waar je je armen kunt laten en waar je het beste kunt kijken. Tijdens de zwangerschapsshoot is het natuurlijk niet verplicht om jouw blote buik te laten zien. Een zwangere buik met een (strak) shirt of een leuke jurk is ook erg mooi. We maken het gezellig, we zorgen er helemaal voor dat jij je op je gemak voelt. Zo kun jij de tijd nemen om met alle aandacht voor jezelf en het mensje in jouw buik gefotografeerd te worden.

Bij jou thuis of op locatie

Voor de zwangerschapsshoot kom ik naar jouw huis. Ik kan je dan in jouw vertrouwde omgeving fotograferen en/of een achtergrondscherm meenemen voor het creëren van een portretstijl. Wil je liever een fotoshoot op een buitenlocatie? Dan kunnen we dit ook zeker bespreken.

Tussen de 30 en 35 weken heeft jouw buik een mooie ronde vorm en laat zich goed fotograferen. In deze weken voel jij je nog redelijk fit, daarom is dit een goede periode om een zwangerschapsshoot in te plannen.

Voor mij was de zwangerschapsshoot iets heel kwetsbaars. Met je ‘nieuwe’ rode lijf voor de camera. Het maakte me best wel zenuwachtig, maar eenmaal voor de lens bij Lisette wist zij mij zoveel vertrouwen te geven! Een hele ontspannen ochtend, met een prachtig resultaat. Een onbetaalbare herinnering aan die bijzondere zwangere tijd.

Christien
#belly #zwanger #zwangerschapsportret #maternity #pregnancy #pregnancyportrait

Zwangerschapsshoot | € 250,=

 • Een fotosessie voor 1 persoon.
 • Voorbereidingsgesprek.
 • Een fotosessie van 1 tot 1,5 uur met mijn creativiteit en foto- nabewerking.
 • Mogelijkheid voor het wisselen van outfits.
 • De mooiste foto’s worden door mij geselecteerd en bewerkt in kleur of zwart-wit.
 • Factuur ontvang je van mij in week van de shoot.
 • De foto’s worden binnen 2 weken na het betalen van de factuur aangeleverd in een persoonlijke online gallery.
 • Exclusief eventuele kosten voor een locatie.

Mijn zwangerschapsshoot bij Lisette was een ontzettend gezellige middag. Lisette is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Ze heeft goede ideeën, is professioneel en levert uitstekend werk. Mijn foto’s zijn werkelijk prachtig geworden! Daarnaast is zij een fijn mens en ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Aanrader!

Sandra

Motherhood Sessie

Zijn jullie net papa & mama geworden en willen jullie mooie pure portretten samen. Dan is een motherhood sessie wellicht iets voor jullie. Ik kom voor de motherhood sessie bij jullie thuis fotograferen. Ik heb een kleine ruimte nodig bij een raam waar ik mijn achtergrond kan opzetten en maak daarmee de mooiste pure portretten van jou en je kindje samen.

Een motherhood sessie kan kort na de geboorte, maar kan ook na bijvoorbeeld 4 maanden, wanneer jullie er klaar voor zijn. Iedere fase heeft iets moois en als jullie kindje een paar maanden oud is kan ik als fotograaf ook meer contact maken met jullie kindje. Die keuze is helemaal aan jullie.

#motherhood #Zwangerschapsfotografie

Motherhood sessie | € 250,=

 • Een motherhood sessie van 1 tot 1,5 uur met mijn creativiteit, voorbereiding en foto- nabewerking.
 • Mogelijkheid voor het wisselen van outfits.
 • De mooiste foto’s worden door mij geselecteerd en bewerkt in kleur of zwart-wit.
 • Factuur ontvang je van mij in week van de shoot.
 • De foto’s worden binnen 2 weken na het betalen van de factuur aangeleverd in een persoonlijke online gallery.

De zwangerschapsshoot met Lisette was een hele fijne ervaring! Lisette begreep vanaf het begin wat mijn ideeen waren en vond een prachtige locatie. De dag zelf was ontspannen, gezellig, professioneel en het resultaat in één woord: prachtig!

Inge

Ik maak gebruik van de KOR en bereken om die reden per 1-4-2020 géén BTW. De prijzen zijn exclusief € 0,39 per km, vanaf 5 km buiten Dordrecht en eventuele parkeerkosten. Bij een boeking van een fotoshoot ga je akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, tenzij vooraf anders is afgesproken.

error: Content is protected !!