Zwangerschapsportretten

Zwangerschapsshoot

Jullie verwachten een kindje! Gefeliciteerd!

Zwanger zijn is een speciale periode in jouw leven. Je lichaam verandert, je buik groeit en je voelt je kindje bewegen. Jullie kunnen niet wachten om jullie kleintje te ontmoeten. Een periode uit jouw leven die foto’s verdiend die je voor altijd zal bewaren. Ik wil jou laten zien hoe krachtig en mooi jij bent met jullie kleintje, wat in jouw buik groeit!

Ik wil graag met jou mooie krachtige zwangerschapsportretten maken. Mijn fotografie stijl is intiem, stijlvol, tijdloos en met een vleugje magazine style. Heb je zelf al wat leuke zwangerschaps fotografie inspiratie opgedaan op Pinterest? Laat me dit vooral weten!

Voor de zwangerschapsshoot kom ik naar jouw huis. Ik kan jou dan op een lifestyle manier fotograferen in jouw eigen vertrouwde omgeving en/of een achtergrondscherm meenemen voor meer zwangerschapsfotografie in portretstijl, maar wil je liever op een buitenlocatie fotograferen dan kunnen we dat ook zeker bespreken.

Tussen de 30 en 35 weken heeft jouw buik een mooie ronde vorm en laat zich goed fotograferen en voel jij je nog redelijk fit, daarom een goede periode om de zwangerschapsshoot in te plannen.

Tijdens de zwangerschapsshoot is het natuurlijk niet verplicht om jouw blote buik te laten zien. Een zwangere buik met een (strak) shirt of een leuke jurk is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet alles mag. Ik kan heel goed bedenken dat jij het best spannend vind om voor de camera te staan, geen zorgen ik help jou met poses en blikken en je krijgt nog wat tips voor de shoot om samen tot een mooi resultaat te komen. We maken er samen een gezellige ochtend of middag van.

Wat zeiden andere vrouwen die jou voor gingen over hun zwangerschapsshoot:

Voor mij was de zwangerschapsshoot iets heel kwetsbaars. Met je “nieuwe” ronde lijf voor de camera. Het maakte me best zenuwachtig, maar eenmaal voor de lens bij Lisette wist zij mij zoveel vertrouwen te geven! Een hele ontspannen ochtend, met een prachtig resultaat. Een onbetaalbare herinnering aan die bijzondere zwangere tijd. – Christien

De zwangerschapsshoot met Lisette was een hele fijne ervaring! Lisette begreep vanaf het begin wat mijn ideeën waren en vond een prachtige locatie. De dag zelf was ontspannen, gezellig, professioneel en het resultaat in een woord prachtig. – Inge

Mijn zwangerschapsshoot bij Lisette was een ontzettend gezellige middag. Lisette is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Ze heeft goede ideeën, is professioneel en levert uitstekend werk. Mijn foto’s zijn werkelijk prachtig geworden! Daarnaast is zij een fijn mens en ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Een aanrader! – Sandra

Zwanger, zwangerschap, pregnancy, pregnancyshoot, zwangerschapsshoot, belly

Zwangerschapsshoot | € 225,=

 • Een fotosessie voor 1 persoon.
 • Voorbereidingsgesprek.
 • Een fotosessie van 1 tot 1,5 uur met mijn creativiteit en foto- nabewerking.
 • Mogelijkheid voor het wisselen van outfits.
 • De mooiste foto’s worden door mij geselecteerd en bewerkt in kleur of zwart-wit.
 • Factuur ontvang je van mij in week van de shoot.
 • De foto’s worden binnen 2 weken na het betalen van de factuur aangeleverd in een persoonlijke online gallery.
 • Exclusief eventuele kosten voor een locatie.
 • Tegen een meerprijs de mogelijkheid voor een profesionele visagist, die jou haar & visagie verzorgd.

Motherhood Sessie

Zijn jullie net papa & mama geworden en willen jullie mooie pure portretten samen. Dan is een motherhood sessie wellicht iets voor jullie. Ik kom voor de motherhood sessie bij jullie thuis fotograferen. Ik heb een kleine ruimte nodig bij een raam waar ik mijn achtergrond kan opzetten en maak daarmee de mooiste pure portretten van jou en je kindje samen.

Een motherhood sessie kan kort na de geboorte, maar kan ook na bijvoorbeeld 4 maanden, wanneer jullie er klaar voor zijn. Iedere fase heeft iets moois en als jullie kindje een paar maanden oud is kan ik als fotograaf ook meer contact maken met jullie kindje. Die keuze is helemaal aan jullie.

#motherhood #Zwangerschapsfotografie

Motherhood sessie | € 250,=

 • Een motherhood sessie van 1,5 tot 2 uur met mijn creativiteit, voorbereiding en foto- nabewerking.
 • Mogelijkheid voor het wisselen van outfits.
 • De mooiste foto’s worden door mij geselecteerd en bewerkt in kleur of zwart-wit.
 • Factuur ontvang je van mij in week van de shoot.
 • De foto’s worden binnen 2 weken na het betalen van de factuur aangeleverd in een persoonlijke online gallery.

Boek jij een Zwangerschapshoot en een Motherhood sessie samen bij mij dan krijg je € 25,= korting en een leuk harmonica fotoboekje van 10 x 10 cm met 6 foto’s, perfect om in je tas te doen en aan al je vrienden, familie en collega’s te laten zien.

Ik maak gebruik van de KOR en bereken om die reden per 1-4-2020 géén BTW. De prijzen zijn exclusief € 0,39 per km, vanaf 5 km buiten Dordrecht en eventuele parkeerkosten. Bij een boeking van een fotoshoot ga je akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, tenzij vooraf anders is afgesproken.

error: Content is protected !!